На Тернопільщині створили добровільну пожежну команду (Фото)

Фото: ГУ ДСНС України в Тернопільській області

У селі Рохманів на Тернопільщині розпочала роботу ще одна новостворена добровільна пожежна команда. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС України в Тернопільській області.

Вона обслуговуватиме населені пункти Рохманівського Старостинського округу, що значно пришвидшить час реагування на пожежі та можливі надзвичайні події. Добровольців, що стоятимуть на сторожі безпеки у своєму та сусідніх селах, забезпечили бойовим спорядженням та пожежним автомобілем із рятувальним обладнанням, що гарантуватиме швидку та ефективну роботу.

Створення добровільної пожежної команди є важливим кроком у покращенні загальної пожежної безпеки, збереженні життя і майна громади та ефективному реагуванні на пожежі й інші надзвичайні ситуації на території Шумської громади, — зазначив заступник начальника ГУ ДСНС України у Тернопільській області Олександр Гавура

Зазначається, що працівники цієї пожежної команди обслуговуватимуть три населених пункти: Рохманів, Обич, Залужжя, а це 1840 жителів. Новостворена добровільна пожежна команда с. Рохманів Шумської територіальної громади — це 7-й підрозділ добровільної пожежної охорони на теренах Кременецького району.

Читайте також: У гімназії на Тернопільщині облаштували ігрову кімнату (Фото)

Exit mobile version