На Тернопільщині прощатимуться з загиблим воїном, якого розпізнавали понад 3 місяці

Фото: Теребовлянська міська рада

У суботу, 22 липня, в Теребовлі зустрінуть полеглого захисника Івана Дедя. Він загинув на 42-му році життя. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на Теребовлянську міську раду.

Загинув військовий 7-го квітня 2023 року в м. Слов’янськ Донецької області під час захисту України від російських загарбників. Він був командиром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки взводу технічного забезпечення.

Процес ідентифікації загиблого захисника тривав понад три місяці. Лише зараз родина отримала результати судово-біологічної експертизи.

Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. Нехай добрий, світлий спомин про загиблого військовослужбовця стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого бійця Івана знайде вічний спокій, — висловлює свої співчуття Теребовлянська міська рада.

Після зустрічі відбудеться чин похорону воїна. Поховають загиблого героя на Алеї Героїв, що на міському кладовищі у Теребовлі.

Вічна пам’ять Герою! Схиляємо голови перед його подвигом!

Читайте також: Загиблому військовому В’ячеславу Власенку з Тернопільщини просять присвоїти звання Героя України (Петиція) 

Exit mobile version