На Тернопільщині ремонтують аварійні мости: де перекрили рух транспорту

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури

У Тернопільській області ремонтують 3 аварійні автомобільні мости. Ще одну споруду перекрили, а автомобілі рухаються в об’їзд. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури.

3 аварійні мости ремонтують коштом Європейського інвестиційного банку. Зокрема, це 3 споруди на головних транспортних коридорах регіону: М-09 Тернопіль – Львів – Рава Руська і Р-41 Обхід Тернополя.

Завершення ремонту 3 об’єктів заплановано до кінця 2023 року.

У Службі також зазначили, з 19 липня на дорозі Тернопіль – Скалат – Жванець у селі Пробіжна ремонтують місту через річку Нічлава. Рух транспорту через споруду перекрили, але організували об’їзд. Його влаштували поруч з переправою на період ремонту. Рух транспорту здійснюють у реверсивному режимі та регулюють за допомогою світлофорів.

Завдання ремонту – привести міст у належний експлуатаційний стан і вимог чинних нормативних документів. У результаті робіт проїзна частина становитиме 9 метрів, обабіч буде влаштовано тротуари завширшки 2,5 метри. Також міст отримає нове дорожнє покриття, – зазначили у відомстві.

Читайте також: Незаконно зрубали дерев на понад 14 млн грн: судитимуть посадовця Тернопільської ОДА (Фото)

Exit mobile version