Арсенал зброї зберігав вдома житель Тернопільщини (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Тернопільщині у чоловіка виявили арсенал боєприпасів та вибухових речовин. За нелегальну справу 47-річному жителю Монастирської громади загрожує до 7 років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на Нацполіцію Тернопільської області.

До співробітників Бучацького відділення поліції надійшла інформація про те, що житель одного із сіл Монастириської громади зберігає вдома гранати та набої. Поліцейські оперативно відреагували на повідомлення, адже йшлося про чоловіка, який раніше був судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом зброї.

Фото: Нацполіція Тернопільщини

Правоохоронці знайшли вдома у зловмисника цілий арсенал заборонених предметів. Їх господар добряче замаскував та заховав на горищі під дошками підлоги. Працівники поліції за допомогою металошукача виявили схованку. Серед вилученого – 5 гранат та запали до них, понад 800 набоїв різного калібру, 3 кілограми пороху, два штик-ножі. Речові докази слідчі направили на експертне дослідження.

Зловмисника затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік підірвав бойову гранату під час сварки з колишньою дружиною (Фото)

Exit mobile version