На Тернопільщині чоловік підірвав бойову гранату під час сварки з колишньою дружиною (Фото)

Фото: Нацполіція Тернопільщини

На Кременеччині 58-річний чоловік підірвав бойову гранату під час сварки з колишньою дружиною. Під час обшуків у зловмисника знайшли і інші боєприпаси. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Очевидці повідомили правоохоронцям, що в одному із сіл ходить місцевий житель, котрий має з собою на гранату. Прибувши у населений пункт, правоохоронці виявили зловмисника поблизу одного із сільських помешкань, де він підірвав боєприпас.

Як встановили працівники поліції, фігурант, перебуваючи напідпитку, прийшов до помешкання колишньої дружини та вчинив з нею сварку. Під час цього кинув гранату на узбіччя дороги. Потерпілих внаслідок вибуху немає. За попередніми даними, це була ручна граната РГО, – зазначили у поліції.
Фото: Нацполіція Тернопільщини

Також в автомобілі зловмисника поліцейські знайшли ручну гранату РГО із запалом, та 30 набоїв. Речові докази направили на експертне дослідження. Правоохоронці встановлюють звідки чоловік взяв заборонені предмети.

Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри за ч.1 ст. 263 та ч.4 ст. 296 Кримінального кодексу України, а також обрання запобіжного заходу. За вчинене йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

Читайте також: На Тернопільщині пропав безвісти пенсіонер

Exit mobile version