Хмельничанина ув’язнили на 14 років за вбивство і зґвалтування неповнолітньої дівчини

Фото: Нацполіція Хмельниччини

Хмельницький суд призначив покарання у вигляді 14 років тюрми юнакові, який вбив і зґвалтував 16-річну дівчину. Він також повинен сплатити родичам загиблої 1 млн грн моральної компенсації. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на Хмельницьку обласну прокуратуру.

Нагадуємо, що раніше ми писали про цей злочин.
Більше: У Хмельницькому зґвалтували і задушили 16-річну дівчину: поліція знайшла підозрюваного

Злочин 21-річний юнак скоїв ввечері у липні минулого року. Неподалік залізничного вокзалу у Хмельницькому він побачив незнайому дівчину і захотів з нею «ближче познайомитись». Коли дівчина відмовила, витягнув з одягу шнурівку, накинув їй на шию, задушив і зґвалтував. Також зловмисник викрав у потерпілої мобільний телефон та банківську картку.

Протягом розслідування підозрюваний перебував під вартою, у скоєному одразу зізнався. Про вирок суду в цій справі стало відомо у четвер, 13 липня, після повідомлення прес-служби прокуратури Хмельниччини.


Судом визнано винним 21-річного мешканця Хмельницького району в умисному вбивстві, поєднаному із сексуальним насильством, зґвалтуванні, а також крадіжці та викраденні документа (п. 10 ч. 2 ст. 115, ч. 5  ст. 152, ч. 4 ст. 185, ч. 3 ст. 357 Кримінального кодексу України). Його засуджено до 14 років позбавлення волі, — йдеться у повідомленні.

Окрім терміну за ґратами, засуджений зобов’язаний сплатити мільйон гривень моральної шкоди родичам жертви.

Читайте також: На Тернопільщині чоловік підірвав бойову гранату під час сварки з колишньою дружиною (Фото)

Exit mobile version