Понад 20 сухих дерев зріжуть в Тернополі

Вирізка дерев у Тернополі // Фото ілюстративне // Джерело: Файне місто

З 5 липня у Тернополі зрізатимуть сухостійні дерева. Роботи проводитимуть у центрі міста на вулиці Руській, дамбі ставу та парку “Загребелля”. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Так, сухі каштани працівники спецгрупи вирізатимуть на вул. Руській, поблизу будинків №№2, 4, 8, 11, 13, 19, біля магазину «Неотек» та зупинки громадського транспорту «Кооперативний технікум». Всього – 8 дерев.

Також на дамбі Тернопільського ставу заплановано зрізати 12 сухих каштанів.

У міськраді додали, що частину сухостійних дерев видалятимуть і в парку «Загребелля» (ділянка, обмежена вулицями Чумацька та Приміська).

Роботи проводять відповідно до наявних дозвільних документів, зокрема, акту обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню. Тернополян закликають з розумінням поставитися до необхідності здійснення цих робіт.

Санітарне обрізання і видалення зелених насаджень у Тернополі проводять відповідно до Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах, Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України та Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Читайте також: Заради 1497 грн житель Тернопільщини вбив 79-річну жінку

Exit mobile version