Заради 1497 грн житель Тернопільщини вбив 79-річну жінку

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Прокурором Вінницької обласної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно 48-річного жителя Тернопільської області у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України ( розбій, умисне вбивство). Про це пише Файне місто з посиланням на Вінницьку обласну прокуратуру.

Слідство встановило, що 28.08.2013 чоловік приїхав з Тернополя у с. Куни Гайсинського району, де зустрів 79-річну місцеву мешканку. Він скористався довірою жінки й залишився проживати в її будинку. За цей час зловмисник дізнався про матеріальний стан жінки й вирішив вчинити на неї напад, аби заволодіти майном і коштами жертви.

Увечері 01.09.2013, перебуваючи в будинку потерпілої, застосовуючи до людини похилого віку фізичну силу, силоміць зв’язав їй руки за спиною бинтом та наніс кулаком удари по голові та обличчю з метою встановлення місця знаходження грошових коштів. При відмові видати належні жінці кошти, продовжуючи свій злочинний умисел, застосовуючи насильство, яке є небезпечним для життя потерпілої, наніс їй кілька ударів тупим твердим предметом по голові, від яких жінка померла на місці події, — повідомляє Вінницька обласна прокуратура.

Зловмисник обшукав будинок бабусі й забрав собі мобілку, годинник й 1497 грн. Чоловіку вдалося втекти з місця злочину й переховуватись від органів досудового розслідування впродовж 10 років.

Зараз злочинцю загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Читайте також: Майже 20 000 гривень заплатив за неіснуючий мотоцикл житель Тернопільщини

Exit mobile version