На Тернопільщині судили підлітка, який зґвалтував неповнолітню дівчину

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Тернопільський міськрайонний суд призначив хлопцю покарання у вигляді 8 років позбавлення волі за умисне зґвалтування неповнолітньої дівчини. Про це повідомляє Файне місто з посиланням на вирок Тернопільського міськрайонного суду.

Випадок трапився 24 липня 2021 року близько 19:00 на березі ставка, що розташований на околиці с. Настасів Тернопільської області. Як повідомляє суд, потерпіла перебувала у стані алкогольного сп’яніння, через що знепритомніла. Хлопець скористався цим, переніс жертву до урвища неподалік від ставка. Там він і вчинив наругу над дівчиною проти її волі.

На суді підозрюваний заперечував усі звинувачення. Батьки дівчини розповіли, що їм подзвонила її подружка та сказала, що дівчина в істериці. Вона кричала: “не души мене, ай болить, болить”, казала, що її рот закривали, після чого вона сказала, що її зґвалтували.

Окрім ув’язнення, суд призначив обвинуваченому виплату компенсацій. Хлопець має заплатити 2964,78 грн лікарні за лікування дівчини та 500 тис. грн моральної шкоди потерпілій. Також обвинувачений має сплатити 15331,13 грн процесуальних витрат за проведення судових експертиз.

Читайте також: За привласнення чужих пенсій судитимуть поштарку на Тернопільщині

Exit mobile version