«Ніякого хабаря не було», – голова Михайло Головко прийшов на роботу і прокоментував своє затримання

Михайло Головко // Фото: Zaxid.net

Підозрюваний в отриманні хабаря голова Тернопільської облради Михайло Головко, який вийшов з-під варти під заставу, з’явився на роботі. Там він 3 липня провів брифінг. Про це пише Файне місто з посиланням на сайт Тернополяни.

Після повернення на робоче місце Головко дав коротку пресконференцію для місцевих ЗМІ щодо затримання НАБУ за вимагання у власника підприємства 2,4 млн грн за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради.

Ніякого хабаря не було. Я ніколи не брав і не буду. Свої слова можу підтвердити, якщо буде потрібно, і на детекторі брехні, – цитує видання Головка.

За його словами, він вже повернувся на своє робоче місце, позаяк відстороненим від обов’язків він не був. Головко зазначив, що не збирається йти у відставку, оскільки не є підсудним, а має статус підозрюваного і свою невинуватість доводитиме у суді.

Що передувало

Нагадаємо, Михайло Головко вийшов з-під варти, внісши заставу розмірі 805 тисяч гривень.

Також звільнили з-під варти затриманих раніше заступників начальника Тернопільської обласної військової адміністрації Ігоря Дем’янчука та Ігоря Гайдука. Як повідомила прессекретарка САП Ольга Постолюк, підозрювані внесли заставу по 805 200 грн.

Більше: Заступників начальника Тернопільської ОВА звільнили під заставу

Exit mobile version