У Тернополі погасили марку «Головне управління розвідки Міністерства оборони України»

Фото: ТМР

У п’ятницю, 30 червня, «Укрпошта» ввела в обіг поштову марку «Головне управління розвідки Міністерства оборони України». Спеціальне погашення поштовим штемпелем відбулося і в Тернополі. Марковий аркуш складається з 5 марок та купону, на якому зображена емблема ГУР МО України. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На полях маркового аркушу – гасло воєнної розвідки «Мудрий пануватиме над зірками». На емблемі – сова, що тримає меча над картою росії та гасло воєнної розвідки «Sapiens dominabitur astris». Емблема та гасло ГУР є алюзією на емблему воєнної розвідки росії (на якій зображений кажан, а для сов, як відомо, кажан є здобиччю) та її гасло «Вище нас тільки зірки».

Поштова марка «Головне управління розвідки Міністерства оборони України» містить благодійну складову. Кожен, хто придбає собі на згадку цей поштовий випуск, задонатить на морський дрон, ударну силу якого невдовзі відчують на собі російські загарбники. Номінал марки – F (23 грн) + 7,00 грн благодійний внесок.

Читайте також: Сергій Надал: Міська рада передає індивідуальні літні аптечки для воїнів з Тернополя на фронт

Фото: ТМР
Exit mobile version