Звіряче зґвалтування і вбивство 9-річної дівчинки на Прикарпатті: поліція підозрює родича (Фото)

Фото: Нацполіція України

На Прикарпатті затримали підозрюваного у зґвалтуванні і вбивстві 9-річної дівчинки. Зловмиснику загрожує 15 років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на Нацполіцію України.

Дівчинка пішла до сестри і пропала

За даними слідства, 18 червня близько 17:45 40-річний мешканець смт Кути, що на Прикарпатті, повідомив поліцейським про зникнення своєї 9-річної доньки. Чоловік розповів, що дівчинка пішла до своєї сестри, але так там і не зʼявилась. Слухавку вона не піднімала, телефон знаходився поза зоною досяжності.

Поліцейські одразу ж розпочали пошукові заходи. Долучено було весь особовий склад Косівського районного відділку поліції.

Фото: Нацполіція України

Дитину знайшли мертвою в чагарниках

Близько 21:30 працівники поліції виявили тіло дитини у хащах на території селища з явними ознаками насильницької смерті. Неподалік знайшли і одяг дівчинки.

Під час досудового розслідування встановили, що причетним до вбивства є 34-річний родич жертви.

Підозрюваний – родич вбитої дівчинки

Слідчі виявили, що підозрюваний приїхав погостити до свого двоюрідного брата — батька дівчинки. Коли дитина вирушила до сестри, чоловік пішов слідом за нею і запропонував скоротити дорогу. Заманивши дитину у хащі, він ґвалтував і душив її.

Вилучивши записи з камер відеоспостереження, поліцейські встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. За кілька годин, чоловіка, який як виявилося вже був раніше судимий за злочини проти статевої недоторканості та проти власності, затримали в смт Кути.

Підозрюваному у вбивстві загрожує до 15-ти років позбавлення волі або довічне увʼязнення. Наразі триває слідство.

Читайте також: Алкотест не витримав: дуже п’яних водіїв зловили на Тернопільщині (Фото)

Фото: Нацполіція України

Підготувала Інна Снігур

Exit mobile version