Алкотест не витримав: дуже п’яних водіїв зловили на Тернопільщині (Фото)

алкотест

Фото: патрульна поліція Тернопільщини

Учора, 18 червня, на Тернопільщині патрульні виявили двох п’яних водіїв. Рівень алкоголю в крові перевищував показники, що перевищували вимірювальний діапазон алкотесту. Про це пише Файне місто з посиланням на патрульну поліцію Тернопільщини.

Першого кермувальника автомобіля Volkswagen інспектори зупинили на автодорозі М-30 Стрий — Ізварине за порушення ПДР. Спілкуючись з водієм, охоронці порядку виявили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Другого водія патрульні виявили, отримавши дзвінок на лінію 102. Заявник розповів, що цей чоловік, ймовірно, перебуває в стані сп’яніння, адже нахабно їздить вулицями міста та зухвало порушує ПДР.

В обох випадках патрульні запропонували водіям пройти огляд на визначення стану алкогольного сп’яніння за допомогою алкотесту Драгер, на що вони погодилися. Прилад зафіксував показники, що перевищували вимірювальний діапазон приладу.

На нетверезих водіїв одразу склали відповідні адміністративні матеріали. Також їх відсторонили їх від керування транспортними засобами.

Читайте також: На Тернопільщині загинули 2 людей від зіткнення мотоцикла і вантажівки (Фото) 

Підготувала Лілія Пасальська

Exit mobile version