У Тернополі розпочався купальний сезон

Дальній пляж// Фото: Файне місто

З неділі, 11 червня, у Тернополі розпочинається купальний сезон. Впродовж останніх місяців на відпочинкових зонах поблизу тернопільського ставу тривали підготовчі роботи, – пише “Файне місто” із посиланням на Тернопільську міську раду.

У КП «Об’єднання парків культури і відпочинку» зазначають, що фахівці Держпродспоживслужби відібрали проби води для аналізу, за їх результатами відхилень не виявлено, – йдеться у повідомленні.

Також працівники аварійно-рятувального загону обстежили дно акваторії ставу та витягли звідти сторонні предмети. Більше: Автомобільні шини, залізо та сміття дістали водолази з Тернопільського ставу (Фото/Відео)

Для безпечного перебування у воді також влаштували буйки та огорожу на воді в межах відведених територій для купання. Більше: Водолази встановили буйки на Тернопільському ставі (Фото/Відео)

Провели підготовку рятувальників

На пляжі «Циганка» встановлили спостережну вишку для матросів-рятувальників, інформаційні таблички з правилами поведінки на воді та влаштовали додаткові сходи для входу у воду.

Матроси-рятувальники, які будуть працювати на відпочинковій зоні, пройшли спеціальні навчання на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Окрім того, працівники КП «Об’єднання парків культури і відпочинку м. Тернополя» відновлювали душові, які були знищені вандалами за час зимового періоду.

Просимо відвідувачів відпочинкових зон дбайливо ставитися до майна нашого міста та дотримуватися правил безпечної поведінки на воді, – додали у міській раді.

Читайте також: Деякі поїзди, що курсують через Тернопіль, змінюють графік руху

Exit mobile version