На Тернопільщині чоловік ґвалтував прийомну неповнолітню доньку (Відео)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

На Тернопільщині у прийомній сім’ї батько ґвалтував неповнолітню доньку. Поліції про це повідомила сама дитина. Про злочин під час брифінгу в ефірі “Файного міста” розповів керівник Головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол.

Ми про цю кримінальну справу не повідомляли для населення. Але дуже була важка ситуація, коли до нас звернулася неповнолітня дівчинка, яка була у прийомній сім’ї, і повідомила про те, що був випадок, коли прийомний батько ґвалтував її, – зазначив посадовець.

Олександр Богомол також додав, дівчинка спершу розповіла про випадок священнику, а опісля звернулась до поліції. Злочин стався кілька років тому. Поліції вдалось знайти ще одну жертву ґвалтівника.

Ми проводили скурпульозне важке розслідування впродовж кількох місяців, – йдеться у повідомленні. – Виявлено 2 жертви цього ґвалтівника, він зараз знаходиться під вартою. Звичайно, таке кримінальне провадження не деталізовано, про нього не надавалась інформація суспільсьву, адже це дуже тонка грань.

Наразі чоловік притягнутий до відповідальності, а дитина, що постраждала від злочину – у безпеці, – додав керівник поліції Тернопільщини.

Також днями стало відомом, що теперішній керівник ГУНП Тернпопільщини йде із посади. Більше: Чому звільнився начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол?

Exit mobile version