Чому звільнився начальник Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол?

В інформаційному просторі Тернополя кілька днів ширилися чутки про звільнення начальника Нацполіції області Олександра Богомола. Сьогодні, 9 червня, цю інформацію підтвердили на брифінгу правоохоронної структури, пише Файне місто.

Як зазначив Олександр Богомол, йому запропонували посаду радника голови Нацполіції. Він написав рапорт, однак офіційного наказу про його призначення ще немає. Станом на сьогодні він виконує обов’язки голови ГУНП у Тернопільській області.

Причини мого переведення на іншу посаду – це довготривалий період роботи на одній посаді. В нас ротаці відбуваються час від часу , тому настав час, щоб відбулася і ця. На сьогодні в нас немає надзвичайних подій, повʼязаних з особовим складом чи роботою особового складу . Поліція на Тернопільщині працює активно, виконує свої обовʼязки. (…) Поліція працює, працювала і буде працювати. Мій рапорт парах на розгляді в Голови Національної поліції та в Міністра про переведення на посаду радника Голови Національної поліції. Коли буде наказ, до того я виконую обовʼязки ті, що виконував, – зазначив Олександр Богомол.

Хто після Олександра Богомола буде начальником Нацполіції Тернопільщини, наразі невідомо.

Читайте також: Працівники тернопільського перинатального центру мітингують проти об‘єднання медичних закладів (Відео)

Exit mobile version