У Тернополі тривають ремонти дороги на вулицях та дворах (Фото)

У Тернопільській громаді продовжуються ремонтні роботи як на магістральних шляхах та дорогах, так і на великих об’єктах. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

На вул. Бродівській (ділянка від шляхопроводу у напрямку вул. Збаразької) триває влаштування корита та піщано-щебеневої основи тротуару.

Раніше на вул Бродівській, на ділянці від зупинки «6-магазин» до Бродівського шляхопроводу, працівники підрядної організації влаштували верхній шар асфальтобетонного покриття проїжджої частини.

Також відновлено повністю дорожнє покриття на Бродівському шляхопроводі.

Тривають роботи з підготовки ремонтних карт на вулицях: Камінна, Соломії Крушельницької, Родини Барвінських. Асфальтування заплановано провести на вулицях: Олександра Довженка, Камінна, Соломії Крушельницької, Родини Барвінських.

“Також продовжуються активні роботи на вул. Олександра Брюкнера, де підрядники уже розібрали старе асфальтобетонне покриття та проводять нарощення горловин інженерних колодязів,” – пише міська рада Тернополя.

Влаштування нижнього шару асфальтобетонного покриття проводять і на транспортній розв’язці вулиць Івана Мазепи–Максима Кривоноса–Львівська–Бережанська.

Цими днями у місті також тривають роботи з відновлення асфальтобетонного покриття на прибудинкових територіях й міжквартальних проїздах за адресами: вул. Євгена Коновальця, 18; вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 3; вул. Максима Кривоноса–вул. Петриківська; вул. Чернівецька,52-58. Нещодавно роботи завершили у дворі на просп. Степана Бандери, 72.

Читайте також: Смертельна ДТП на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version