Чергову гуманітарну допомогу привезли до Тернополя благодійники з Польщі (Фото)

Фото: ТМР

До Тернополя приїхала польська делегація. Партнери передали благодійну допомогу для вихованців КНП «Тернопільський обласний центр реабілітації та розвитку дитини». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

У складі делегації були: Малгожата Гошевська – віцеспікер Сейму Республіки Польща, Мажена Ціхожевська – радниця віцеспікера Сейму РП, Кароль Зелінскі – експерт канцелярії Кабінету Міністрів, Гжегож Петручук – бургомістр району Беляни міста Варшави та Уршула Новіновська – радниця головнокомандувача прикордонної служби РП.

Вчергове до нас завітали наші польські друзі-партнери й привезли благодійну гуманітарну допомогу для Тернополя. Передали такі речі обласному сиротинцю: продукти, підгузки, засоби реабілітації та інші речі, за якими раніше зверталось керівництво закладу. Вдячність нашим польським партнерам за постійну допомогу і підтримку, – зазначив міський голова Сергій Надал.

Як розповіла віцеспікер Сейму Республіки Польща Малгожата Гошевська, це початок співпраці із дитячим будинком.

Ідея народилась, коли до міського голови завітав бургомістр району Беляна міста Варшава –  Гжегож Петручук. З тим районом співпрацюємо давно і дуже багато допомоги ще швидше привозили до Тернополя завдяки бургомістру району Беляни. Маю надію, що наша співпраця буде розвиватись, – додає Малгожата Гошевська.

Читайте також: Сергій Надал: «Завершився ремонт дороги на вулиці Бродівській, на ділянці кільцевого руху збільшено кількість смуг, що допоможе уникнути заторів»

Exit mobile version