Дні жалоби у Лановецькій громаді: прощатимуться із бійцем Володимиром Кантицьким

Фотоколаж: Лановецька міська рада

На Тернопільщині у Лановецькій громаді оголосили дні жалоби. Місцеві проводитимуть в останню путь полеглого захисника Володимира Кантицького. Сьогодні, 17 травня, його привезуть у місто, де довгий час проживав, а поховають у рідному селі Збаразької громади. Про це пише Файне місто з посиланням на Лановецьку міську раду.

Кортеж із тілом загиблого захисника Володимира Кантицького прибуде на центральну площу міста орієнтовно об 11:40. Влада закликає всіх небайдужих прийти, віддати шану та молодитися за душу Героя.

Як зазначив голова Збаразької громади, похоронна процесія прослідує з м. Тернопіль до м. Ланівці, де проживав Володимир, через села Чернихівці, Нижчі Луб’янки та Синява Збаразької громади. Далі, після вшанування у Ланівцях процесія прибуде до Збаража де біля пам’ятника Героям Небесної Сотні відбудеться вшанування Героя, після чого відправимось до села Хоми у батьківську хату.

Аби вшанувати пам’ять загиблого, у Лановецькій міській громаді 17-18 травня 2023 року оголошено Днями жалоби. На знак скорботи за загиблим закликають:

Серце бійця зупинилося у Дніпрі

Як раніше зазначали у мерії, Володимир служив стрільцем-помічником гранатометника 1 парашутно-десантної роти 1 парашутно-десантного батальйону. Солдат Володимир Кантицький помер 13 травня в Дніпрі від отриманих поранень.

Військовослужбовець військової частини А1126, мужньо виконуючи свій обов’язок, в бою за Україну, її свободу та незалежність отримав поранення поблизу населеного пункту Червонопопівка Сєвєродонецького району Луганської області. 13 травня його серце перестало битись, – додали у міськраді.

В скорботі схиляємо низько голови перед світлою пам’яттю Героя! Щирі співчуття рідним та близьким.

Читайте також: Герою Івану Вовні відкрили меморіальну дошку на Тернопільщині (Фото) 

Exit mobile version