Герою Івану Вовні відкрили меморіальну дошку на Тернопільщині (Фото)

Фото: Підволочиська селищна рада

У селі Оріховець Підволочиської громади відкрили меморіальну дошку на честь Героя Івана Вовни. Життя 26-річного захисника обірвалося на Донеччині, пише Файне місто.

Як зазначили у Підволочиській селищній раді, урочисте відкриття відбулося 11 травня в Оріховецькій школі – закладі, де навчався Іван.

На урочисту лінійку з нагоди встановлення пам’ятної дошки колишньому учневі, на подвір’ї його рідного закладу, зійшлися учні, вчителі, родичі, друзі, представники влади та небайдужі жителі сіл Оріховець та Чернилівка.
Завдяки таким хлопцям, як Іван, ми можемо вчитись, працювати, жити і вірити в те, що наша держава має майбутнє, – йдеться у повідомленні селищної ради.

Нагадаємо, ми раніше писали, що Іван жив у селі Чернилівка, що неподалік Підволочиська. Він був морським піхотинцем. Понад 8 місяців захисник відважно боровся із загарбниками. 

Життя Івана обірвалося 21 грудня 2022 року під населеним пунктом Водяне Донецької області. Там його серце зупинилося назавжди. У березні 2023 року йому б виповнилося 27 років…

Більше: “Смайлик” з величезним серцем і душею: на війні поліг 26-річний Іван Вовна з Тернопільщини (Фото)

Фотоколаж: Файне місто
Exit mobile version