Росіяни атакували Тернопіль, є постраждалі: деталі обстрілів (Фото/Відео)

Вибухи у Тернополі. Фото: Файне місто

Ввечері у суботу, 13 травня та вранці у неділю, 14 травня росіяни атакували Тернопіль. Були прильоти у складські приміщення, пошкодженні також цивільні будинки. Є постраждалі, – пише “Файне місто” із посиланням на міського голову Сергія Надала.

Перший обстріл Тернополя (вечір 13 травня)

Інформація станом на 00:30 [14 травня]: внаслідок ракетного обстрілу у Тернополі є влучання у складські приміщення. Пожежу ще не ліквідували. На місці працюють усі необхідні служби. Відомо про двох травмованих людей. Вони з опіками та осколковими пораненнями перебувають у лікарні, – йдеться у повідомленні мера.

Міський голова також зауважив: якщо хтось побачить уламки збитої ракети, не вато підходити близько або торкатись. Одразу потрібно викликати поліцію і рятувальників. У випадку повторної хвилі ракетної атаки – не ігнорувати сигнал тривоги.

Станом на ранок пожежу локалізовано.

Другий обстріл Тернополя (ранок 14 травня)

Близько 5:00 ранку у неділю, 14 травня, росіяни повторно атакували Тернопіль.

Внаслідок вибухів (ймовірно уламків ракети) пошкоджені цивільні будівлі та автомобілі. Про постраждалих інформація не надходила. На місці працюють спеціальні служби, – повідомив міський голова.

В ОВА також додали, у місті був зафіксований приліт крилатих рекет. Спеціалісти виявили руйнацію 2 та пошкодження 12 дачних будинків. Також пошкоджено цивільні торгові та господарські об’єкти та 9 вантажних автомобілів.

Читайте також: Росіяни вночі обстріляли Хмельниччину: що відомо (Фото/Відео)

Exit mobile version