Росіяни вночі обстріляли Хмельниччину: що відомо (Фото/Відео)

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У ніч на суботу 13 травня росіяни вкотре атакували територію України. Відомо, зокрема, про обстріл Хмельниччини, – пише “Файне місто” із посиланням на пресслужбу Хмельницької ОВА.

Ворог вдарив по критичній інфраструктурі області. Обстріляний об’єкт знаходився за межами населених пунктів.

Сьогодні під час повітряної тривоги ворог атакував Хмельниччину. На жаль, маємо приліт по критичній інфраструктурі. Об’єкт знаходиться за межами населених пунктів. Зберігаємо спокій. Відповідні служби працюють, – йдеться у повідомленні.

Постраждали люди

Відомо також, що через обстріл постраждали люди. Зокрема, вибухові хвилі травмували 11 жителів Хмельницької громади.

На території Хмельницької громади прильотів не було, але було влучання в один із об’єктів на території іншої громади – сусідньої з нами, і як наслідок – вибухові хвилі завдали серйозних збитків нашій міській інфраструктурі. Маємо зараз уже 11 поранених, одна людина госпіталізована, але її життю нічого не загрожує. Ступінь поранень інших – це порізи склом, поранення від ударів внаслідок падіння стелі, дверей, – розповів міський голова Хмельницького Олександр Симчишин в ефірі телемарафону.

Він також зазначив, що внаслідок російської атаки суттєво постраждала саме житлова інфраструктура – сотні будинків, це й багатоповерхові, і приватні житлові будинки. Переважно пошкоджено дахи, стелі, двері, вікна. Постраждало багато навчальних закладів, а також об’єкти культури, промислові та комерційні приміщення, адміністративні будівлі. Ступінь пошкодження – дахи, стелі, балкони, двері, вікна.

Через обстріл деякі потяги курсують за зміненим графіком

В “Укрзалізниці” заявили, що жодне сполучення не закривається. Натомість для пасажирів розробили наступну інструкцію:

Також опублікували розклад додаткових електрошатлів Козятин — Вінниця — Хмельницький та Хмельницький — Вінниця — Козятин. Проїзд у ньому безкоштовний для пасажирів із квитками на поїзди далекого сполучення, які вимушено змінили маршрут внаслідок ворожої атаки.

Зворотно:

Читайте також: Медик-доброволець і фельдшер тернопільської швидкої повернувся додому з фронту (Фото)

Exit mobile version