У Тернополі стартує сезон роботи атракціонів: ціни цьогоріч зросли

Фото: "Файне місто"

У п’ятницю, 5 травня, у тернопільському парку “Сопільче” відкривається весняно-літній сезон атракціонів.  Тут працюватимуть 7 різних видів розважальних локацій. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

На території парку працюватимуть такі атракціони: «Берізка», «Сонечко», «Автодром», «Карнавал», «Дитяча залізниця», «Дзвіночок», потяг «Гусениця». На атракціоні «Берізка» діти до 3-х років катаються безкоштовно.

З 12 травня у парку Національного відродження для відвідувачів запрацюють 9 атракціонів, а саме: «Юнга», «Колесо огляду», «Ромашка», «Дитячі каруселі», «Сюрприз», «Грибок», «Веселі гірки», «Берізка», «Клоун».

Біля острова «Чайка» та на пляжі «Циганка», що у парку ім. Тараса Шевченка, будуть доступні також водні велосипеди. Час катання складає 30 хв та 1 год.

Ціни цьогоріч зросли на 5 гривень. Директор Микола Ткач розповів, що тарифи вже затвердженні, а подорожчання пов’язані з кількома чинниками: збільшення мінімальної зарплатні та підняття цін на комунальні послуги. За квиток доведеться заплатити від 25 до 50 гривень.

Перед новим весняно-літнім сезоном усі атракціони пройшли експертне обстеження фахівцями Тернопільського експертно-технічного центру Держпраці та отримали відповідні сертифікати безпеки і допущені до експлуатації.

Нагадаємо, раніше журналісти Файного міста показали, як у Тернополі готувалися до відкриття сезону.

Більше: У тернопільських парках перевіряють атракціони до відкриття (Фото)

Читайте також: У Тернополі триває ремонт скейт-парку (Відео)

Exit mobile version