У тернопільських парках перевіряють атракціони до відкриття (Фото)

У Тернополі скоро запрацюють каруселі, які є в парках “Сопільче” та “Національного відродження”. У зв’язку з цим, спеціалісти проводять технічні експертизи конструкцій до нового сезону. Про це пише “Файне місто”.

Атракціони не нові, тому вони потребують регулярного технічного огляду перед початком сезону. Термін експлуатації гойдалок давно вийшов, однак з ретельним доглядом вони ще можуть працювати.

Як розповів директор КП«Об’єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя» Микола Ткач, наразі “колесо”, що знаходиться у парку “Національного відродження”, не функціонуватиме через можливі перебої електрики. Проте більша частина атракціонів буде працювати.

Також, технічні експерти активно випробовують гойдалки у парку “Сопільче”. Кожну конструкцію ретельно оглядають і перевіряють.

Наразі у парках Тернополя є 16 стаціонарних атракціонів. За тиждень мають оглянути і перевірити усі.

Ціни цьогоріч зросли на 5 гривень. Директор Микола Ткач розповів, що тарифи вже затвердженні, а подорожчання пов’язані з кількома чинниками: збільшення мінімальної зарплатні та підняття цін на комунальні послуги.

За квиток доведеться заплатити від 25 до 50 гривень.

До слова, у тернопільських парках також планують розпочати обробку від кліщів.

Читайте також: У Тернополі триває ремонт скейт-парку (Відео)

Exit mobile version