Вітчим порізав пасинка в Тернополі

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі порізали живіт 26-річному чоловіку. Правоохоронці підозрюють його вітчима у скоєнні злочину. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Різанина сталася 23 квітня близько 21:00 у дворі будинку на вулиці Текстильна. У ході досудового розслідування стало відомо, що чоловіки були надворі та сварилися. Під час розмови вітчим витягнув ніж, вдарив ним родича у живіт та втік. 

Швидку викликали очевидці. Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення з колото-різаною раною живота. У чоловіка медики констатували пошкодження внутрішніх органів. Тернополянина прооперували. Наразі загрози його життю немає.

За кілька годин оперативники карного розшуку спільно зі слідчими та працівниками кримінального аналізу встановили місцеперебування 41-річного підозрюваного. Чоловік у скоєному зізнався.  

Йому слідчі уже оголосили підозру згідно із частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Вирішується питання про обрання тернополянину запобіжного заходу. Триває слідство. 

Читайте також: Іноземець торгував наркотиками у в’язниці на Тернопільщині (Фото)

Exit mobile version