Іноземець торгував наркотиками у в’язниці на Тернопільщині (Фото)

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

На Тернопільщині судитимуть організатора та 3 спільників. Їх обвинувачують у постачанні наркотиків у в’язницю. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

За даними слідства, уродженець м. Баку (Азербайджан) , перебуваючи за ґратами у «Чортківській установі виконання покарань № 26», налагодив постачання наркотиків до в’язниці. Організатор створив злочинне угруповання, до якого залучив інших обвинувачених, один з яких ховав наркотичні засоби у предмети особистого вжитку та одяг перед відправленням до установи. Постачання наркотиків і психотропів здійснювалось поштовими переказами та через осіб, що отримували ліки в рамках наркотично-замісної терапії. Частина коштів з реалізації наркотичних засобів використовувалась на злодійський «общак» і збиралась на банківські картки для організатора.

Організатору злочину інкримінують встановлення та поширення злочинного впливу, організацію постачання наркотичних речовин (ч. 2, 3 ст. 307 та ч. 2 ст. 255-1 КК України), його спільникам – незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання з метою збуту наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене у складі організованої групи (ч. 3 ст. 307 КК України).

Завершено розслідування, що здійснювали слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Львові.

Читайте також: Майже 50 000 гривень віддав житель Тернопільщини за неіснуючий мотоцикл 

Exit mobile version