Родин загиблих Героїв приєдналися до Прощі в Зарваниці (Фото)

Фото: мережа Інтернет

У Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася Проща родин загиблих Героїв з Тернопільщини. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Рідні Героїв відвідали Божественну Літургію, мали можливість приступити до Святої Тайни Сповіді та прийняти Святе Причастя. Біля каплички святого великомученика Юрія Переможця, яка встановлена на честь воїнів, що загинули за Україну, відбувся молебень за нашу перемогу та панахида за загиблими воїнами. Також провели екскурсію-молитву Хресною дорогою, молилися за усіх воїнів, за поранених та полонених, за дітей та цивільне населення, яке перебуває під окупацією росії, за медиків, рятувальників й волонтерів.

Під час молитовної зустрічі родини наших Героїв супроводжував головний капелан Тернопільсько-Зборівської архиєпархії отець Микола Квич.

Зустрічі будуть постійними

Як зазначають у мерії, в рамках програми «Родини Героїв Тернопільської міської територіальної громади» такі зустрічі планують зробити традиційними, щоб сім’ям полеглих Героїв надавати особливу підтримку.

Читайте також: “Унікальний голос і унікальний розум”: випускниця тернопільського університету захищає Україну від окупантів

Фото: ТМР
Фото: ТМР
Фото: ТМР
Exit mobile version