Чоловіка з порізаною ногою та пробитою артерією рятували у Тернополі

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі порізали ножем чоловіка. Правоохоронці підозрюють його товариша, який разом з потерпілим пив алкоголь. Про це пише Файне місто з посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

34-річного чоловіка з колото-різаною раною стегна, пробитою стегновою артерією та масивною кровотечею бригада екстреної медичної допомоги госпіталізувала до лікарні. Про подію медики повідомили у відповідні органи.

Що встановило слідство

За даними слідства, подія сталася 10 квітня. На місці злочину слідчо-оперативна група встановила, що підозрюваний до своєї оселі запросив товаришів. Чоловіки розпивали спиртні напої, а після опівночі між господарем та одним із гостей виникла суперечка.

Власник квартири схопив кухонного ножа та вдарив ним співрозмовника в стегно. Лезо сильно пошкодило артерію. Підозрюваний намагався спинити кровотечу і викликав швидку. Потерпілого врятували медики. Загрози його життю немає.

Нападник у скоєному зізнався. Йому слідчі уже оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває слідство.

Читайте також: У тернопільському магазині виявили 100% фальсифікат (Фото)

Exit mobile version