Одинокі тернополяни отримають гігієнічні та продуктові набори

Напередодні Великодня потребуючі тернополяни, які отримують соціальні послуги в Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування, можуть отримати допомогу. Загалом сформовано 500 гігієнічних наборів та 150 великодніх продуктових наборів від організації Товариства Червоного Хреста. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську міську раду.

«Вже стало доброю традицією напередодні Великодня допомагати тим людям, які потребують особливої підтримки. Так, одинокі громадяни, які перебувають на обліку в управління соціальної політики, зможуть отримати гігієнічні набори та різноманітні продуктові набори, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Така підтримка від організації Червоного Хреста є постійною та дуже важливою особливо в час війни й ми від імені усіх тернополян дякуємо. Хай те добро, яке робите для наших мешканців повертається сторицею».

До складу гігієнічного набору входять засоби особистої гігієни, зокрема: шампунь, пральний порошок, зубна щітка і паста, засіб для миття посуду, серветки тощо.

Окрім того, уже від завтра 150 сформованих продуктових великодніх наборів (паска, масло, яйця, ковбаса тощо) соціальні працівники центру розпочнуть доставляти у домівки тернополян.

Читайте також: Освячені продуктові набори отримають сім’ї полеглих захисників Тернопільської громади

Exit mobile version