Освячені продуктові набори отримають сім’ї полеглих захисників Тернопільської громади

Фото Тернопільської міської ради

Щорічно напередодні Воскресіння Христового у Тернополі освячують продуктові набори. Цьогоріч їх першочергово отримають сім’ї та родини захисників, які віддали своє життя у російсько-українській війні. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Чин освячення пасок та інших продуктів харчування відбувся сьогодні, 10 квітня, у приміщенні Благодійної їдальні, що діє при управлінні соціальної політики.

Великдень  – одне з найбільших християнських свят для кожного українця. Згідно з традиціями до свята ми розписуємо писанки, готуємо кошики та смаколики. Водночас це – свято дає можливість вкотре проявити доброту. Другий Великдень, який ми відзначаємо в умовах повномасштабної війни. Завдяки мужності, відданості українських захисників ми можемо відсвяткувати Воскресіння Христове, –  розповідає міський голова Сергій Надал. – Багато Героїв полягли за нашу свободу за час повномасштабного вторгнення, тож маємо подбати про родини військових. Тому ці освячені святкові продуктові набори впродовж тижня отримають сім’ї наших захисників.

До слова,  з 9 по 14 квітня на Театральному майдані працюватиме Великодня платформа «Подарунок вдячності Захисникам та Захисницям».  Це – благодійна акція, метою якої є збір Великодніх подарунків для військовослужбовців Збройних сил України.

Читайте також: Тернопіль готують до Великодня (Фото) 

Exit mobile version