У Студію “Файне місто” завітали діти Героїв Тернополя (Фото/Відео)

Діти Героїв Тернополя в гостях у Студії "Файне місто". Фото: Сергій Надал

Днями у Студію “Файне місто” завітали діти воїнів з Тернопільської громади, що віддали своє життя за Україну. Колектив Студії провів екскурсію для малечі, розповів про роботу журналістів, ознайомив із процесом створення роликів, роботою радіо тощо. Усе відбувалось у межах програми підтримки дітей Героїв Тернополя. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Екскурсію проводили директорка Студії Марія Пачковська, а також оператори та журналісти. Дітям розказали та показали усе, що їх цікавило: вони побували у студії звукозапису, дізнались, як проводиться підготовка, запис та монтаж новинних випусків для Радіо “Файне місто”.

Гості приміряли апаратуру, з якою працюють ведучі та побачили, як проводиться прямий ефір. Оператори студії розповіли, як правильно знімати та монтувати ролики, а кореспонденти – як проводити прямі трансляції з місця подій, створювати матеріал для сайту, підбирати контент для соціальних мереж.

Маленького Дениса зацікавив процес створення роликів, а Маргарита навіть спробувала себе у ролі ведучої прямих ефірів. Ми будемо дуже раді, якщо колись ці діти стануть нашими колегами та будуть працювати на “Файному” разом із нами.

Екскурсію провели у межах програми підтримки дітей Героїв Тернополя

У Тернополі діє програма підтримки дітей Героїв Тернополя, яка включає в себе різну допомогу діткам, які втратили батьків на війні. Звертаюсь до успішних та відомих людей Тернополя, підприємців, меценатів ставати наставниками для цих діток. Долучайтесь до їх підтримки, діліться своїм досвідом, знайомте їх зі своїми професіями та запрошуйте на екскурсії на підприємства, – закликає міський голова Сергій Надал.

Усі охочі допомогти дітям тернопільських Героїв та ознайомити їх зі своєю професією можуть звертатись за телефоном гарячої лінії – 098 174 77 41.

Колектив Студії “Файне місто” щиро дякує дітям за їхнє прагнення розвиватись, дізнаватись нове та ознайомлюватись із роботою журналістів. Їхнім мамам – за всю ту силу і витримку, яку вони проявляють у вихованні настільки розумних і свідомих діток. Батькам – за те, що до останнього подиху захищали рідну країну та кожного з нас. Мабуть, ніколи не знайдеться достатньо слів, аби виразити подяку нашим Героям.

Читайте також: Повернувся з війни, щоб побачити новонародженого сина: історія воїна з Тернопільщини

Exit mobile version