На Тернопільщині вітер наробив лиха (Фото)

У Тернопільській області другий день поспіль вирує негода. На дороги падають дерева та сипле сніг, через що водіям складно проїхати ті чи інші ділянки. Про це пише Файне місто з посиланням на Службу автомобільних доріг.

Сніг та пориви вітру не вщухають на території Тернопільської області. Для забезпечення проїзду бригади дорожників посипають та чистять автошляхи. З 4 ранку працюють 47 дорожніх робітників. Залучено 24 снігоприбиральні машини та 23 одиниці іншої техніки, – зазначили у службі.
Фото: САД Тернопільщини

Також шляховики прибирають з доріг гілля та дерева, які повалили пориви вітру. Завдяки чіткій координації з громадами та поліцією, перешкоди з державних доріг прибирають швидко та відновлюють повноцінний рух.

Фото: САД Тернопільщини

Зазначимо, за даними Тернопільського обласного гідрометцентру, сьогодні, 29 березня, буде хмарно. Вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с, вночі слабка хуртовина. Температура вночі 1 – 6º морозу, вдень 0 – 5º тепла. Оголошено І рівень небезпечності.

Водіїв просять врахувати попередження та не залишати транспортні засоби поблизу зелених насаджень.

Читайте також: Велике прибирання: у Тернополі стартувала загальноміська толока

Exit mobile version