Водія, якого звинувачують у смерті трьох студентів, випустили з-під варти

Підозрюваного Ігоря О. випустили з-під варти, якого звинувачують у смерті трьох студентів. Заставу внесли після того, як у міськрайсуді обрали міру запобіжного заходу водієві у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 402 тис. гривень. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську правду.

Гpoші внеcли нa paхунoк пpиблизнo чеpез тиждень піcля caмoї ДТП. Про це пoвідoмив aдвoкaт підoзpювaнoгo вoдія Віктop Кapчевcький.

Як говорить підозрюваний – головне, чого хоче – це зустрітись з родичами загиблих хлопців, вимолювати в них пробачення і допомогти фінансово. А щодо покарання за смертельну ДТП, каже: “нехай все буде по закону”.

Нагадаємо, ДТП сталася 19 лютого близько 22:30 години на автодорозі Н-18 в межах села Стара Брикуля Микулинецької громади. Автобус «Neoplan», що здійснював нерегулярні перевезення з Буковеля Івано-Франківської області до Тернополя, перекинувся на узбіччя.

На момент автопригоди в транспорті перебували 39 людей, зокрема 1 дитина. в результаті 3 людини загинули та 3 поранилися. Потерпілих доставили до Теребовлянської міської лікарні.

До ліквідації наслідків надзвичайної події було залучено 20 чол. особового складу та 5 од. техніки підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області. Співробітники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-під автобуса.

Читайте також: Розтрощений бампер: у Тернополі сталась ДТП (Фото/Відео)

Фото: ГУ ДСНС
Exit mobile version