Перші бійці штурмової бригади “Лють ” вже пройшли підготовку на Тернопільщині (Фото)

Штурмова бригада "Лють" // Фото: ГУНП в Тернопільській області

На Тернопільщині вишкіл пройшли перші бійці штурмової бригади Національної поліції «Лють». Їх навчали тактичної медицини, вогневої та тактичної підготовки, – пише “Файне місто” із посиланням на відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Як зазначили у поліції, знання, здобуті штурмовиками, були базовими, надалі вони будуть опановувати військову службу більш поглиблено за обраними напрямками.

Вишкіл був інтенсивний, проте бійці наполегливо тренувалися, відпрацьовували різні сценарії в умовах максимально наближених до бойових. Із успішним закінченням курсів поліцейських привітав начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Олександр Богомол.

Я вам бажаю, щоб ви отримали добрих наставників, якісно підготувалися. У кожній справі початковий період є складним. Після закінчення війни усі бійці будуть працевлаштовані у лавах поліції, – йдеться у повідомленні.

До завдань, які виконуватимуть бійці бригади «Лють», належить проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника.

Усі бійці вмотивовані, патріотично налаштовані та готові захищати Україну. За пару тижнів встигли згуртуватися. Розуміють, що тепер вони одна команда.

Ми хочемо пришвидшити перемогу. Чужого нам не потрібно, ми хочемо повернути своє, – зазначив один із бійців «Люті».

У поліції нагадують, набір до штурмової бригади наразі триває.

Читайте також: Житель Тернопільщини шукав цілі для ракетних обстрілів електропідстанцій

Exit mobile version