Випускник тернопільського університету загинув на війні

У жорстокій війні з російськими окупантами загинув медик Віталій Безкоровайний. Життя випускника тернопільського медуніверситету обірвалося на сході України. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу ТНМУ ім. Я. Горбачевського.

ТНМУ глибоко сумує з приводу загибелі свого випускника Віталія Безкоровайного (24.01.1994 – 28.02.2023).

Віталій народився 24 січня 1994 року в селі Казавчин. У 2012 році закінчив Бершадський медичний коледж, після чого працював медбратом в Гайворонській районній лікарні у відділі інтенсивної терапії.

У 2017 році завершив навчання у ТНМУ і того ж року вступив до військово-медичної академії. 21 червня 2019 року закінчив УВМА та отримав диплом магістра за спеціальністю «Медицина» і був призначений на посаду лікаря санітарно-гігієнічного відділення санітарно-гігієнічного відділу 28 регіонального санітарно-епідеміологічного управління.

З 5 лютого 2020 по 22 травня 2020 року брав участь у складі сил та засобів Операції об’єднаних сил на території Донецької та Луганської областей. 3 21 лютого 2022 по 8 березня 2022 року виконував завдання у складі сил та засобів об’єднаних сил для здійснення заходів з забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації на території Донецької та Луганської областей. Згодом відправлений на ротацію до Львова у військову частину на посаду військового епідеміолога.

28 лютого 2023 року від отриманих травм його госпіталізували. Тоді серце Віталія не витримало і зупинилося.

Студія Файне місто висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу загибелі Віталія. Царство Небесне! Вічна пам’ять Герою!

Читайте також: Матері Героя з Тернопільщини вручили орден бійця

Фото: пресслужба ТНМУ
Exit mobile version