Матері Героя з Тернопільщини вручили орден бійця

Матері загиблого молодшого сержанта Богдана Зуляка вручили орден “За мужність” ІІІ ступеня. Про це пише Файне місто з посиланням на пресслужбу другого відділу Чортківського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки.

Героя із села Збручанське Мельнице-Подільської громади нагородили відповідно до Указу Президента України від 22 червня 2022 року. Його відзначили за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Висока державна нагорода – це прояв найвищої вдячності від імені всього українського народу Богдану Зуляку, чия мужність, мудрість, проявлені на полі бою, зберігають Україну, зберігають життя мільйонів наших громадян. Наш Герой не зміг отримати нагороду особисто, адже майже через 2 місяці після прийняття Указу Богдан героїчно загинув під час виконання бойового завдання, захищаючи рідну Україну, свою родину та ще ненародженого на той час сина Богдана, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Богдан Зуляк поліг 19 серпня під час бойових дій. Він отримав осколкові поранення після масованого артилерійського обстрілу. В лютому йому мало виповнитись 22 роки. Після смерті у нього народився син Богдан.

Читайте також: У Тернопільській області зустріли “на щиті” Героя Юрія Воляницького (Фото) 

Exit mobile version