Тривожний лютий 2023: на які дні варто звертати увагу (Відео)

Лютий 2023 року готуватиме українців до важливих змін. Крім того, на цей місяць випали дві магічні дзеркальні дати – 2.02.2023 та 23.02.2023. Енергія таких днів посилюється багаторазово, у ці дні прийнято загадувати бажання, а кожній дії можуть допомагати невидимі сили. Хоча можуть і заважати. Яким буде лютий та коли потрібно бути особливо обережними розповіла «Файному місту» немерологиня Олія Булгакова.

Сама назва «лютий» віщує, що не все гладко, не все спокійно, якщо проаналізувати енергію переходу, тобто з 2020 року земля прийшла на інші вібрації. Кожного лютого починають відбуватися якісь нестандартні речі, які охоплюють не тільки Україну, а взагалі планеті. Колихають на переживання, тобто починаючи з пандемії, саме на лютий почався пік. Далі у нас була вакцинація. 24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення, і як ми вже бачимо  цього року – це землетруси, які  хоча Україну оминули, але сколихнули весь світ, – розповідає Юлія Булгакова.

Що чекає на Україну?

Кінець лютого готуватиме українців до важливих змін, які відбуватимуться і весь березень.

Фоново в кожної людини вже підвищується тривожність з початку цього місяця. Адже ми усвідомлюємо, що війна вже триває рік, і насправді ця думка впливає на емоційний стан і підвищує конфліктність навіть поміж близьких людей. До цього ж, накладається це з тим, що 2023 є роком Марсу, тобто війни. Войовничість, і знову ж таки переживання щодо даної ситуації, вони будуть загострені, – додає Юлія Булгакова.

Дати, на які варто звертати увагу

Стосовно нашої безпеки, тут слід визначити  12, 15, 20 та 21 лютого. В цю декаду лютого не варто ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Адже по планетах може бути вплив, першочергово на захід, або ж може бути пов’язано з місцями відпочинку, тому від них краще відмовитись, – зазначає нумерологиня.

Напередодні дня закоханих також подбайте про безпеку, незважаючи на цей романтичний день. Після перемоги, і повернення наших військових, їх буде ще більше.

Окрім того, що людей хвилює завжди хвилює – це кохання та почуття. І власне в лютому багато хто буде святкувати день закоханих. І якраз такий збіг, що  до 19 лютого Венера буде змінювати свій знак з Водолія в  Риби. Це у нас чутливий та емоційний знак зодіаку, тому особливо це стосується жінок. В них може бути підвищена емоційність, і будь який прояв і увагу партнера протилежної статі, вони можуть приймати занадто близько до серця, – закликає Юлія.

Роковина повномасштабного вторгення

24 лютого 2023 року буде річниця повномасштабного вторгнення росії в Україну. Окупанти вже цілий рік намагаються “взяти Київ за три дні”, а українські бійці відважно захищають нашу Батьківщину. Знаючи “любов” росіян до дат, можна очікувати, що й у цей день вони щось замишляють.

Всі люди про цю дату запам’ятають назавжди, і єдина рекомендація, щоб всі провели колективну молитву  за наших героїв. За тих,  які покинули цей світ, захищаючи наше з вами життя. Колективна молитва, спільна ­­­– за  мир,  має  потужнішу енергетику, яка приведе нас до перемоги, – додає  Юлія Булгакова.

Читайте також: Дайте відповідь на 5 запитань і дізнайтеся чи може бути у вас парадонтит 

Автори: Аліна Пастир, Ольга Демчук

Exit mobile version