52-річного мешканця Тернопільщини посадили за розбещення 12-річної дівчинки

Фото з мережі інтернет

На Тернопільщині 52-річного чоловіка засудили до п’яти років позбавлення волі за розбещення неповнолітньої. Сексуальне насильство чоловік вчинив щодо 12-річної дівчини. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

Як повідомляє обласна прокуратура, злочин скоїв мешканець одного з сіл Тернопільського району, однак більш точної інформації правоохоронці не повідомляють.

Слідство встановило, що 52-річний чоловік вчиняв розпусні дії стосовно 12-річної дитини, яка жила неподалік. Дівчинка розповіла про сусіда-збоченця родичам і вони звернулись до поліції з повідомленням про злочин.

Про вирок суду у цій справі прес-служба прокуратури повідомила в п’ятницю, 10 лютого.

«За публічного обвинувачення прокурорів Бережанської окружної прокуратури мешканця одного з сіл Тернопільського району засуджено за вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи», – йдеться у повідомленні.

Чоловікові призначили п’ять років тюрми. Зазначимо, що це мінімальне покарання, передбачене статтею 156 Кримінального кодексу. Вирок наразі не набрав законної сили, сторони можуть оскаржити його в апеляційному суді.

Читайте також: 28-річний вбивця з Тернополя отримав остаточний вирок

Exit mobile version