28-річний вбивця з Тернополя отримав остаточний вирок

Верховний суд остаточно виніс вирок 28-річному вбивці тату-майстрині з Тернополя. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Офіс Генерального Прокурора.

Нагадаємо, 6 квітня на вулиці Леся Курбаса 9 , у власному помешканні вбили 27-річну тату-майстриню Тетяну Підвашецьку. Під підозрою опинився тоді ще 25-річний Андрій Горбатюк.

Як зазначали раніше, молодик прийшов до давньої знайомої, аби завершити раніше набите тату. Вони зустрілися в помешканні майстрині. Коли Тетяна Подвашецька почала повчати клієнта, як “правильно жити”, він розізлився та схопив ніж. Суперечка переросла у вбивство.

Після скоєного чоловік переховувся, але вже за добу його затримала поліція. Судовий розгляд справи тривав декілька років, але остаточну крапку в ній поставив Верховний суд.

Про рішення Верховного Суду стало відомо в четвер, 9 лютого, після повідомлення прес-служби Офісу Генпрокурора

«За принципової позиції Офісу Генерального прокурора Верховним Судом залишено без змін судові рішення стосовно мешканця міста Тернополя за скоєння умисного вбивства (п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України). Його засуджено до довічного позбавлення волі», –йдеться у повідомленні

Читайте також : На Тернопільщині внаслідок пожежі житлового будинку загинув чоловік

Exit mobile version