Окремі графіки відключення світла запровадили для підприємців на Тернопільщині

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернопільській області запровадили графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) та споживання електричної енергії (ГОЕ) для групи споживачів “Промисловість”. Про це повідомили 8 лютого, пише “Файне місто” з посиланням на ВАТ “Тернопільобленерго”.

Такі заходи ввели через дефіцит електричної енергії в енергосистемі і зниженням температури навколишнього середовища та перевищенням ліміту споживаної потужності в Тернопільській області. Тобто, протягом 07-10 лютого 2023 р. з 07:00 год. до 22:00 год., будуть введені в дію графіки обмеження споживання електричної потужності (ГОП) та графіки обмеження споживання електричної енергії (ГОЕ). Їх ввели лише для окремої групи юридичних споживачів (підприємців), які задіяні у регулюванні навантаження та споживання електричної енергії.

Однак якими саме є графіки, у підприємстві не зазначили.

Нагадаємо, на Тернопільщині для побутових споживачів діє погодинний графік відключення електроенергії. З понеділка, 6 лютого, енергетики припиняють постачання світла у певні групи лише у так звані “червоні зони”. У випадку перевантаження системи можуть бути відключення і в “помаранчеві зони”.

Читайте також: З’явився графік погодинних вимкнень електроенергії з 6 по 12 лютого на Тернопільщині

Графік відключення світла на Тернопільщині 8 лютого
Інфографіка: Файне місто
Exit mobile version