Ексгравець тернопільської «Ниви» та його причетність до скандалу з вечіркою у Києві

Фото з мережі інтернет

Ексгравець тернопільської «Ниви» виявився причетним до скандалу з вечіркою у Києві на якій юнаки вживали алкоголь, йморівно наркотики, кривдили та принижували дівча. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Терен.

Нагадаємо, нещодавно у мережі з’явилися відео, на яких хлопці накачували дівчат алкоголем і наркотиками, знімали їх напівоголеними, непритомними та п’яними, вчиняли сексуальне насилля. Хлопці знімали відео та показували на стрімах. За це вони отримували кошти.

Двом організаторам вечірки вручили підозру, а ще шістьом – повістку у військкомат. На одному з фото було зафіксовано екс-нападника тернопільської “Ниви”- Магомеда Мамешева. 21-річний футболіст також отримав повістку.

Про свою причетність, де відбувалася вечірка, колишній нападник тернопільської «Ниви» Магомед Мамешев, заперечив. Він детально розповів у інтерв’ю fanday.net про ситуацію.

За словами Магомеда, з організатором вечірок він познайомився через спільних знайомих. Він хотів замовити рекламу в інстаграм свого кафе узбецької кухні, яке вони з батьком відкрили у Києві.

1 лютого він мені дзвонить і каже: «Незнайомий бородатий чоловік ломиться до мене у двері. Мабуть, якийсь бандит хоче мене побити. Приїдь, допоможи. Підніми нагору охоронця, бо я боюся вийти». Я погодився, бо був недалеко. Приїхав. Дивлюся, поряд з охоронцем стоїть якийсь чоловік. Вони разом зі мною зайшли до ліфта. Той чоловік натискає кнопку 14-го поверху, там, де живе Андрій. Я одразу запідозрив щось недобре. Тільки я вийшов із ліфта, він мене хапає під руку, підскакують ще двоє, як виявилося, це були оперативники у цивільному. Я їм пояснив ситуацію, що бачив цього Андрія один раз у житті, ні на яких його відео мене немає, бо я там ніколи не був присутнім, – каже Магомед Мамешев.

Як розповів, правоохоронцям потрібно було потрапити до квартири підозрюваного, на цей момент уже велася оперативна зйомка. Оперативники показали ухвалу про обшук:

Я зателефонував до Андрія і сказав, щоб він відчинив двері, бо тут стоять поліцейські, а не бандити, як він думав. Іншими словами, це я допоміг правоохоронцям увійти туди».

Мамешев розповів, що після вручення повістки піде у військкомат. У нього є відстрочка, тому що навчається на третьому курсі в Ізмаїльському державному гуманітарному університеті.

Читайте також: Гамселив у голову і груди: на Тернопільщині чоловік до смерті забив знайомого

Exit mobile version