Споювали, ґвалтували та знімали на відео: скандальним блогерам з Івано-Франківська вручили повістки (ФОТО)

Фото: Національна поліція

Нещодавно у мережі з’явилися відео, на яких хлопці накачували дівчат алкоголем і наркотиками, знімали їх напівоголеними, непритомними та п’яними, вчиняли сексуальне насилля. Хлопці знімали відео та показували на стрімах. За це вони отримували кошти. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Національну поліцію України.

Скандальні блогери родом з Івано-Франківської області, вони нібито недавно переїхали до столиці. Інформація щодо молодиків набула широкого розголосу у соціальних мережах напередодні, адже ця група хлопців споювала дівчат, знімала їх напівоголеними, непритомними та п’яними, вчиняла сексуальне насилля, а відео – зливала в соцмережу.

Проте один із фігурантів скандалу записує образливі відео та заявляє, що нічого йому не буде.

«Це з одного боку дуже добре, бо люди витрачають д***я бабла на такі реклами, роками до цього йдуть, а мені 19 років, я в Києві і про мене зараз всі говорять. Я в шоці. Нічого протизаконного я не зробив, дівчата до мене претензій не мають і які можуть бути питання? Мені цей хайп подобається, бо я розумію, що нічого мені за це не буде. Максимум якісь неадекватні люди, які не знають ситуації можуть прийти мене від***ати. Життя людини може різко змінитись – з ніг на голову. Завтра мій їб***ик знатимуть, звісно з х***ої сторони, але це вже таке», – каже блогер.

Вже у середу, 1 лютого, поліція прийшла з обшуками до підозрюваних в організації так званих п’яних вечірок.

Поліцейські встановили фігурантів та місця їхнього перебування. У межах розпочатого кримінального провадження провели необхідні слідчі та розшукові заходи у Києві. Шістьом вручили повістки до військкомату.

Читайте також: Тернополянин зберігав заборонені речовини у власному авто

Exit mobile version