Тернополянин зберігав заборонені речовини у власному авто

Фото з мережі інтернет

31 січня на лінію “102” надійшло повідомлення про зберігання заборонених предметів у автомобілі. Патрульна поліція в складі екіпажу УПП патрулювали вулиці обласного центру побачили припаркований на узбіччі автомобіль на вул. Поліська та чоловіка, який поводився дивно поруч з авто. Про це пише “Файне місто” з посиланням на ГУ Національної поліції в Тернопільській області.

Коли поліціянти підійшли до невідомого, чоловік одразу почав зізнаватися про те, що в багажнику авто має заборонені речовини і готовий їх добровільно віддати. 

Працівники поліції вилучили у жителя Тернопільського району скляні лампочки з невідомою речовиною коричневого кольору, поліетиленовий пакетик та коробку з зеленою подрібненою речовиною рослинного походження й білою кристалічною речовиною.

Поліція Тернопільської області доповіла, що на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці вилучили усе та передали на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Цей факт дізнавачі внесли в ЄРДР згідно з частиною 1 статті 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Триває слідство. 

Читайте також: На Тернопільщині колаборанту присудили 15 років

Exit mobile version