На Тернопільщині чоловік побив жінку стільцем по голові за теля

Фото ілюстративне з мережі Інтернет

У Тернопільській області чоловік побив жінку через теля. Про це йдеться у постанові Бучацького райсуду, пише “Файне місто” з посиланням на “Тернопільські події“. 

Подія сталася 31 серпня біля 20 години. За версією чоловіка, він перебував в своєму господарстві. На обгороджене подвір’я забігло теля, коли жінка гнала його з пасовища. Через це обвинувачений почав сваритися із потерпілою . Він запевняв, що жінка нібито нанесла йому удар палицею по спині і стільчиком по голові. Чоловік же умисно не наносив удари потерпілій, а тому не міг заподіяти тілесні ушкодження і просить його виправдати.

Незважаючи на невизнання чоловіком своєї вини, його винуватість повністю підтверджується дослідженими в судовому засіданні доказами.

Потерпіла в судовому засіданні пояснила, що з підозрюваним перебуває в неприязних відносинах, так як він раніше звинувачував її чоловіка в крадіжці дошки і побив його. Того дня вона гнала додому худобу з пасовища і на подвір’я забігло її теля і вона пішла його виганяти. Чоловік в цей час перебував на городі і побачивши теля в господарстві прибіг, почав сваритися, матюкатися, погрожував її вбити.

Надалі обвинувачений вдарив кулаками в обличчя жінки та, відібравши в неї металевий розкладний стілець, наніс їй ним один удар в голову. Вона відчула сильний біль, а від страху і стресу сталося сечовипускання. З городу прибігли мати та його брат і зупинили його.

Суд визнав чоловіка винним та відправив на 100 годин виправних робіт.

Читайте також: На Тернопільщині 5 людей постраждали у ДТП 

Exit mobile version