На Тернопільщині терміново збирають кошти на лікування 8-річного Давида Ревнюка в Києві Фото)

Станом на 29 січня триває збір коштів на лікування 8-річного Давида Ревнюка з Тернопільщини. Незабаром йому допомагатимуть лікарі у Києві. Тому сім’я просить всіх небайдужих допомогти, аби дитина мала шанс жити далі, пише “Файне місто”.

Як зазначила мама Світлана, вже 5 лютого вона з Довидом поїде до Києва на другий етап лікування, який розпочнеться 6 лютого. Вона дуже переживає, бо знає, що на них ще й чекають довгі години в лікарняних бомбосховищах у Києві.

Кожна мама хоче бачити свою дитину щасливою, а моє серце розривається, коли бачу який біль доводиться переносити моєму синочку, хоч я розумію, що це все для покращення стану мого хлопчика і подальшого його розвитку… Все розумію, все знаю… Але коли болить твоїй дитині, здається, що в сто разів було б легше, якби можна було забрати цей біль собі.
Благаю Вас про допомогу, дитина лише починає своє життя і йому дуже потрібна підтримка небайдужих сердечок. Тільки разом ми зможемо досягнути поставленої мети і подарувати Давиду дитинство та майбутнє, про яке він так мріє, – зізнається Світлана.

Волонтери, які допомагають збирати кошти для хлопчика, зазначають, що сім’я зараз у дуже скрутному становищі.

Збір просто зупинився, стоїть на місці.
Мама падає з сил. Постійний догляд за хлопчиком, заняття, вправи і т.д. Ніхто не допомагає. І майже одна мама поширює інформацію і стукає у всі двері. Так не повинно бути. Ми мусимо бути командою. Можливо хтось хоче спробувати в ролі організатора збору, чи щось підказати, десь покерувати, то кажіть, не соромтеся. Ми всі тут прості люди, не волонтери. Треба шукати різні шляхи допомоги, – йдеться у повідомленні.

Допомогти хлопчику можете і ви. Кожна гривня важлива.

Реквізити

Фото надала Світлана Ревнюк

Гліоз – хвороба, яка забирає життя Давида

Нагадаємо, ми раніше неодноразово писали цю страшну біду, яка прийшла у родину Ревнюків. У 3 роки в хлопчика діагностували гліоз. Він характеризується пошкодженням або відмиранням нейронів у головному мозку. 

З того часу сім’я всіма можливими силами бореться, аби дитина жила. Давидко вже пройшов чимало сеансів медикаментозного лікування. Але процедури треба робити ще. Крім того, це коштує шалених грошей, яких сім’я не має. Так, у листопаді оплатили лікування за 1 мільйон 647 гривень. Тоді благодійник допоміг закрити збір.

Ще один збір був напередодні Різдва 25 грудня. Тоді також всі кошти подвоїв благодійник
Більше: Сума неосяжна для сім’ї: у Тернополі просять врятувати 8-річного Давида Ревнюка (Відео)

Exit mobile version