Сума неосяжна для сім’ї: у Тернополі просять врятувати 8-річного Давида Ревнюка (Відео)

Давид Ревнюк. Фото: Файне місто

Маленький тернополянин, 8-річний Давидко Ревнюк знову потребує допомоги небайдужих. Дитина бореться зі страшною хворобою – гліоз. Хлопчик вже переніс кілька операцій із пересадки стовбурових клітин, але хворобу подолати не вдалось. Наразі батькам хлопчика потрібно знову зібрати великі кошти. Крім того, вже цієї неділі благодійник подвоїть зібрану суму. Тому батьки просять допомогти дитині жити, пише “Файне місто“.

Нагадаємо, у попередній матеріалах рубрики “Світло надії” ми писали про збір коштів Давиду. Страшну хворобу хлопчику діагностували ще у 3 роки. Гліоз характеризується пошкодженням або відмиранням нейронів у головному мозку. Мама Давидка – Світлана Ревнюк, розповідає, що хлопчик уже пройшов медикаментозне лікування, але процедури треба робити ще.

З 6 листопада 2 тижня ми були в Києві. Там проходили медикаментозне лікування, зокрема процедури, які стимулювали головний мозок і допомагали дитині засвоїти лікування. Ми на різних процедурах побували для того, щоб запустити деякі втрачені клітини, які відмирали, і зараз почали відновлюватися, – каже мама Давида Світлана.

Жінка додала, що листопаді оплатили лікування на суму 1 мільйон 647 гривень. Благодійник закрив суму 19 грудня в День святого Миколая.

На Різдво, 25 грудня, ще один благодійник готовий подвоїти зібрану суму на лікування Давидка. Тому батьки просять небайдужих максимально долучитися до збору коштів.

Реквізити

Детальніше дивіться у записі прямої трансляції.

Читайте також: Людей евакуювали з 5-поверхового будинку в Кременці: що сталося 

Exit mobile version