З’явився графік вимкнень електроенергії на Тернопільщині з 23 по 29 січня

Фото ілюстративне // Джерело: УНІАН

На Тернопільщині оновили графік погодинних вимкнень електроенергії. Він буде діяти з 23 по 29 січня, – пише “Файне місто” з посиланням на ВАТ “Тернопільобленерго”

Як і в попередніх графіках, у цьому почерговість вимкнення світла – 6 через 3 години або 3 через 6 годин. Енергетики будуть коригувати подачу електроенергії в залежності від лімітів, наданих НЕК “Укренерго” та загального навантаження на енергосистему.

Працівники “Обленерго” також зазначають, якщо навантаження на енергосистему менше – світло вимикатимуть рідше, і навпаки.

У разі гострої необхідноті, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, енергетики пояснили, чому світло на Тернопільщині іноді вмикають або вимикають із відхиленням від графіка. Більше: У “Тернопільобленерго” пояснили, чому світло включають із затримкою

Exit mobile version