Загинули 16 людей, серед них двоє дітей та керівництво МВС: наслідки падіння літака на Київщині (Фото)

Фото із телеграм-каналів

На Київщині у Броварах 18 січня внаслідок падіння гелікоптера біля дитячого садка загинуло 16 людей, серед яких двоє дітей та керівництво МВС. Кількість жертв ще встановлюється, тому матеріал оновлюємо. Про пише “Файне місто” з посиланням на голову Нацполіції Ігоря Клименка.

Сьогодні вранці, 18 січня, у Броварах розбився гвинтокрил ДСНС. Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС. Усього наразі відомо про 16 загиблих, з них 2 дітей. З них 9 перебували на борту гвинтокрила, – йдеться у повідомленні.

Також відомо, що 22 потерпілих наразі перебувають в лікарні, з яких 10 дітей. 

Нагадаємо, що 18 січня у місті Бровари, що під Києвом, поблизу дитячого садочка та багатоповерхівок впав гвинтокрил. Як повідомив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба, під час трагедії у садку перебували діти та співробітники закладу. Наразі всіх евакуювали, є постраждалі. 

Спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат уточнив, що гвинтокрил, який впав в Броварах, призначений для потреб ДСНС.

У поліції Броварів раніше також підтвердили загибель двох пілотів.

ОНОВЛЕННЯ

Кількість жертв трагедії у Броварах зросла. Станом на 10.30 — 18 загиблих, у тому числі 3 дітей. Відомо про 29 поранених, серед яких — 15 дітей. Потерпілим надається вся необхідна допомога.

На місці працюють всі оперативні служби. Про це повідомив очільник Київської ОВА Олексій Кулеба.

Читайте також: Колаборанта виявили у сусідній з Тернопільщиною областю

Exit mobile version