Коляда для ЗСУ: на Тернопільщині юнаки зібрали понад 71 тисячу гривень для військових (Фото)

У Великодедеркальській ОТГ Кременецького району продовжує панувати свято. Місцеві юнаки зібрались на спільну коляду, аби заробити кошти для ЗСУ. Про це пише “Файне місто” з посиланням на організатора Сергія Приступу.

Як повідомив Сергій, за 4 дні благодійної коляди хлопці зібрали 71 450 грн. Ходила молодь групою до 15 людей, на коляду брали з собою герб, синьо-жовті та червоно-чорні прапори. Обійшли колядники кілька сіл у Кременецькому районі: Великі Загайці, Малі Загайці та Тури.

Всі зароблені кошти хлопці передадуть на Бахмут. Днями місцеві тероборонівці повезуть туди передачі. Вони віддадуть військовим “в руки” ці гроші та окопні свічки, які місцеві жителі зробили власноруч.

Також, мешканці сіл збираються приготувати тушонки для захисників, закупити кілька буржуйок і речі першої необхідності. Особистих знайомих під Бахмутом хлопці не мають. Кажуть, передавати вирішили туди, де зараз наважчі бої.

“Наші”, Загайчуки, воюють на інших точках. Але знаємо, яка там зараз ситуація, що під Бахмутом хлопцям найтяжче. Та й вирішили передавати гроші туди. Байдуже, кому саме. Всі там – наші захисники, – розповів “Файному місту” Сергій Приступа.

У благодійній коляді брали участь Сергій Приступа, Володимир Шульган, Сергій Шульган, Дмитро Антонюк, Володимир Дмитрук, Михайло Димнич, Іван Димнич, Костянтин Чиж, Іван Кузьменюк, Олександр Приступа, Андрій Приступа, Андрій Гушул, Юрій Шойму, Олександр Буновський, Вадим Максим’юк, Олександр Приступа, Володимир Кирилюк, Микола Фаюра, Юрій Анімушко, Віталій Кадлубенко та Микола Кадлубенко.

Читайте також: У Тернопільській школі №16 облаштовують пункт тимчасового проживання у разі блекауту (Фото)

Exit mobile version