На Тернопільщині правоохоонець організував нарколабораторію в орендованому гаражі (Фото)

Фото ілюстративне з мережі інтернет

До прокурорів Тернопільської обласної прокуратури надійшло повідомлення про підозру співробітника Управління стратегічних розслідувань в області ДСР НП України в злочині. Покуратуру сповістили про організацію незаконного виготовлення психотропних речовин правоохоронцем. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Тернопільську обласну прокуратуру.

За матеріалами слідства, наприкінці 2021 року працівник нібито документував діяльність злочинної групи, яка виготовляла небезпечні психотропні речовини PVP та амфетамін.

Але насправді, правоохоронець разом зі спільником організував незаконний бізнес, залучивши до нього чотирьох осіб. Він підшукав приміщення для лабораторії – гараж в кооперативі в одному з районів Тернополя та орендував його для зберігання власного авто.

Гараж обладнали спеціальним інвентарем та лабораторним посудом для виготовлення психотропних речовин. Виробництво там психотропів тривало з грудня 2021 по серпень 2022 року. На даний час правоохоронець відсторонений від займаної посади.

На розгляд суду скеровано клопотання про обрання стосовно нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Тернополі обікрали благодійний фонд (Фото)

Фото: Тернопільська обласна прокуратура
Exit mobile version